Načítám ...

Pěstované odrůdy

Růžová vína

Rmut z modrých hroznů jsme nechali naležet 4 až 6 hodin, aby se ze slupek uvolnilo pouze málo červeného barviva. Pak se postupuje metodou výroby bílého vína.
Takový výrobní postup propůjčuje růžovým vínům jejich tolik žádaný mladý šmrnc. 

Svatovavřinecké klaret

Vůně
Citronová kůra
Barva
Cibulový vývar
Chuť
Třešňovišně

Zweigeltrebe rosé

Moravské zemské víno - polosladké.
Barva tohoto vína je pastelově malinová. V chuti je víno ovocné, převládají smetanové tóny s lesními plody. Víno je velmi příjemné a svěží.
Cukernatost při sběru: 21° 
Alk.: 9,5% obj. 

 

Vůně
Šťavnatá malina
Barva
Pastelově malinová
Chuť
Lesní plody
Smetanové tóny
Ovocná